Vi välkomnar det nya året..

Många bad oss att vänta med lanseringen av Per Lei då oddsen var emot oss under en pandemi men vi ville inte vänta mer för att vi hade redan väntat tillräckligt. Vi ville visa alla vad vi har jobbat med under all denna tid.

Vi hade jobbat med varumärket sedan början av 2018 och tanken var att vi skulle lansera våren 2019. Men covid- 19 kom och därför valde vi att vänta till hösten 2019, vi ville inte vänta längre än så ändå om pandemin kvarstår.

Vi valde att börja lite försiktigt genom att, lansera och marknadsföra i våra egna kanaler och genom press lunch med Spalt PR för att få lite feedback om marknaden delar vår åsikt kring vårat koncept samt produkter. JISSES säger jag bara, vilken jäkla feedback vi har fått från alla håll, både kunder, vänner samt personer i branschen. Detta var endast försmak på vad som väntas 2021.

Slutet av året var verkligen kämpigt för oss, all tid med stora beslut, zoom möten efter zoom möte, planering, produkter, lanseringar, marknadsföring, samarbeten, plattform, återförsäljare m.m. Vi behövde planera så himla långt framåt att innan årets slut måste vi redan vara klara med hela 2021?!!? CRAZY säger jag bara.

Vi har jobbat så himla hårt med att planera det kommande året dvs detta år och det kommer att lanseras massor med fantastiska produkter.

Vi på per Lei vill tacka för året 2020 och vi säger bara, håll i hatten 2021!!!

Kram Jacklin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *