MUST HAVE ”NO MAKE UP” MAKE UP LOOK!

Under sommaren är det extra viktigt att ta hand om sina ögonfransar och ögonbryn. Nu har du möjligheten att göra det med Per Lei’s Summer Kit som ger dig den perfekta ”no make up” make up looken.

Nu har vi lanserat en sommar kit som innehåller de perfekta produkterna till sommaren och kommer tillsammans med exklusiv necessär i begränsad utgåva. Dessutom är den vattentålig och passar utmärkt för lata dagar på stranden och vid polen.

https://perleisweden.com/per-lei-summer-kit

SUMMER KIT INNEHÅLLER:

  • BROW LIFT: Med Per Leis browlift Style and Decide kan du enkelt förvandla dina ögonbryn precis som du önskar. Allt från den naturliga och perfekta brynlooken till den ultimata browlift-effekten är möjlig – du bestämmer! Kombinationen av den unika formulan och den perfekta applikatorn, som är utformad med en avsmalnande kam på ena sidan och en platt baksida, kan du både applicera och styla brynen precis som du vill, snabbt och enkelt.
  • KERATIN MASCARA: All day every day är transparent och har en gelkonsistens som är optimerad för att maximera fukten och keratinet i de egna fransarna. Genom att applicera mascaran med den täta borsten framhävs även de kortaste fransarna som annars är svåra att nå. Dina ögonfransar får ett tunt, skyddande lager som framhäver de naturliga pigmenten i varje frans och ger ökad glans och lyster.
  • SERUM: Per Lei Lash Serum – more is more – är ett vårdande veganskt fransserum framtaget för dig som vill framhäva dina fransar naturligt, utan att skada eller torka ut dem på sikt. Serumet ger dina fransar en fuktboost och alla de rätta förutsättningarna att bli längre, fylligare och mer symmetriska.
  • PINCETT: Per Lei Tweezer är en specialdesignad pincett med en sned, skarp och vass spets för att fånga de allra minsta och mest envisa hårstråna. Pincetten är producerad i högkvalitativt rostfritt stål som garanterar lång hållbarhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *