BRYNSKOLA

Nedan visar Carolina Bulut hur du på bästa sätt kan styla dina ögonbryn på din semester.

Carolina Bulut och Jacklin Halef svarar på vanliga brynfrågor.

Vad behöver man ha för verktyg hemma för att få fina bryn?

1. PER LEI BROWLIFT- STYLE AND DECIDE
2. PER LEI TWEEZER
3. ÖGONBRYNS SAX/ ÖGON BRYNS BORSTE
4. ÖGONBRYNS PENNA/SKUGGA VID BEHOV.

Vad ska man tänka på när man fixar brynen själv?

· Dra ett hårstrå i taget när du noppar ögonbrynen, noppa också åt samma riktning som hårstrået växer i. Plocka och följ formen som passar ditt ansikte och ögonform, hellre för lite än för mycket.

Vad är det vanligaste felet man gör?

· Ett Vanligt misstag är att antingen plocka brynen för ofta eller allt för mycket. Det är också viktigt att man väljer ut rätt ljus, en bra spegel och rätt pincett så du inte plockar strån som är viktiga för formens utseende. Ett annat vanligt misstag är att man målar allt för markerade eller för mörka bryn , det är viktigt att man då är lätt på handen när du fyller i med penna. Försök inte att markera kanterna för mycket det kan se onaturligt ut.

Carolina Bulut och Jacklin Halef

Hur ska man tänka kring färgen på brynen?

· Färga brynen så lik din hårbottens färg som möjligt. Du ska också alltid börja med att applicera färgen utifrån vid svansen och sedan arbeta mot inåt för att få mindre markanta kanter.


Om man har plockat brynen för hårt. Finns det något botemedel?

· Hårsäckarna kan tex hamna i vilande fas, detta gör att man upplever mer glesare bryn. Täck tomma luckor genom att flytta på hårstrån över dem tomma och glesa områden med hjälp av Per Leis Browlift. Måla med penna eller skugga om det inte finns tillräcklig med hårstrån. Sen skulle också jag rekommendera ett serum som är tillväxtökande, de kan hjälpa vilande hårsäckar väckas till liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *